
advies voor het kiezen en bereiden van vlees
Slagerij Ariesen geeft advies voor het kiezen van vlees en de beste bereidingswijze.

Bestel eenvoudig en haal vers op in de winkel
Bestel eenvoudig online bij Slagerij Ariesen en haal je verse producten snel op in de winkel

Eerlijk vlees van regionale bodem
Slagerij Ariesen biedt eerlijk vlees van regionale bodem, met zorg geselecteerd voor de beste kwaliteit en smaak.

Advies voor het kiezen en bereiden van vlees
Lees meer

Bestel eenvoudig en haal vers op in de winkel
Bestel eenvoudig online bij Slagerij Ariesen en haal je verse producten snel op in de winkel

Eerlijk vlees van regionale bodem
Slagerij Ariesen biedt eerlijk vlees van regionale bodem, met zorg geselecteerd voor de beste kwaliteit en smaak.
- Gevestigd In Veenendaal
Uw kwaliteitsslager
De heer F. Ariesen is de grondlegger van de slager en worstenmakerij aan de Middellaan in Veenendaal. In de jaren die volgden is de slagerij uitgegroeid tot een lokaal begrip. Voor een goed stuk vlees moet je naar Slagerij Ariesen.
In 2015 heeft Diederik Spaan de slagerij overgenomen. Met de passie van een liefhebber en de kennis van een vakman gaat hij iedere dag volledig voor de slagerij.
Selecteer op categorie
Sauvignon Blanc
Cabernet Franc
Merlot
Green Egg
Sauvignon Blanc
- Premium kwaliteit vlees
Uw kwaliteitsslager
Wij staan met het hele team voor u klaar in onze vernieuwde winkel aan de Middellaan. Met de verbouwing is het complete interieur vernieuwd en gemoderniseerd. Wij verwelkomen u graag!
De slagerij biedt een breed assortiment aan kwaliteitsvlees, waaronder malse biefstuk, huisgemaakte worsten en andere specialiteiten. Klanten kunnen hun bestellingen eenvoudig online plaatsen via de gebruiksvriendelijke website, waarna ze de producten kunnen ophalen in de winkel.
- Zeker zijn van iets lekkers?
Advies van de slager
Diederik Spaan, de slager van Slagerij Ariesen kan zelf intens genieten van een goed stuk vlees. Diederik vindt het leuk om met een groep te barbecuen en dan iets bijzonders op tafel te zetten. Hieronder vindt u onze favorieten.
Cochinita Pibil
Steek de BBQ aan en zorg voor een indirecte hitte van 150 – 160 graden.Leg de chunk.
Bavette rol
Steek de BBQ aan en zorg voor een indirecte hitte van 150 – 160 graden.Leg de chunk.
The gin pork belly
Steek de BBQ aan en zorg voor een indirecte hitte van 150 – 160 graden.Leg de chunk.