Advies van
de slager
Diederik Spaan, de slager van Slagerij Ariesen kan zelf intens genieten van een goed stuk vlees. Diederik vindt het leuk om met een groep te barbecuen en dan iets bijzonders op tafel te zetten. Bijvoorbeeld een bavette rol of een lekker stukje buikspek, uiteraard zelf gemarineerd met heerlijke marinade.
Advies van
de slager
Diederik Spaan, de slager van Slagerij Ariesen kan zelf intens genieten van een goed stuk vlees. Diederik vindt het leuk om met een groep te barbecuen en dan iets bijzonders op tafel te zetten. Bijvoorbeeld een bavette rol of een lekker stukje buikspek, uiteraard zelf gemarineerd met heerlijke marinade.
Mix in een kom de achiotepasta met de habanero pepers, kruiden, citrussappen, zout en peper. De azijn en de ui houden we apart. Prik rondom gaatjes in het vlees. Wrijf de pasta erin. Zet weg in de koelkast voor in[...]
Steek de BBQ aan en zorg voor een indirecte hitte van 150 – 160 graden. Leg de chunk tussen het gloeiende houtskool. Leg het buikspek op de BBQ en steek een kerntemperatuurmeter in het vlees.[...]
Steek de BBQ aan en zorg voor een indirecte hitte van 150 – 160 graden. Leg de chunk tussen het gloeiende houtskool. Leg het buikspek op de BBQ en steek een kerntemperatuurmeter in het vlees.[...]
Bestel vooraf
uw producten
Slagerij Ariesen wil graag dat iedereen op ieder
moment van goed vlees kan genieten. Daarom
kunt u tegenwoordig ook online bestellen. Wij
maken de bestelling klaar en u haalt hem af in de
winkel.